Huuhkajantaival 4 A 60200 SEINÄJOKI 050 402 4805

Ikkunaremonttia Seinäjoella

Ikkunaremontti on viisainta teettää aina kokeneen ammattilaisen avulla.  Kirvesmiestyöt Timo Leppänen onkin oiva valinta työhön Seinäjoella tai Etelä-Pohjanmaan alueella, sillä näin saat samalla kertaa markkinoiden laadukkaimmat tuotteet ja kokonaisvaltaista palvelua. Helppoa, eikö totta? Teen ikkuna- ja oviremontit omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin.

Laatutuotteet asennuksineen

Edustan kotimaista, laadukkaista tuotteistaan tunnettua Pihlaa. Myyn ja asennan Pihlan ikkunat kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille kotimaisella ammattitaidolla ja aidolla asennustakuulla. Jos sinulla on tarvetta ikkunaremontille, ota rohkeasti yhteyttä! Kauttani saat täysvaltaiset ikkunaratkaisut myynnistä asentamiseen.

Oviremontti takuutyönä

Tuntuuko eteisessä vetoa? Pitäisikö vanha ulko-ovi korvata uudella? Seinäjokelainen Kirvesmiestyöt Timo Leppälä on erinomainen valinta oviremonttia tekemään, sillä saat samasta osoitteesta sekä uuden oven että asennustyön kunnon asennustakuulla. Timo edustaa kotimaisten markkinoiden laatunimeä, Pihlaa. Pihlan ulko-ovet ovat suomalaista laatua, aivan kuten Timon suorittama asennustyökin. Siksi molemmilla on oma takuunsa.

Ovi vaihtoon Timon avulla

Älä itse hikoile oviremontin takia - anna Leppälän Timon hoitaa homma puolestasi! Ota rohkeasti yhteyttä  ja pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta oviremontista, johon kuuluu uuden oven ohella myös kokonaisvaltainen asennustyö vanhan oven poistoineen.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Onko remontti ajankohtainen?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kirvesmiestyöt Timo Leppälä
Puolukkaviita 2-4 A 2
60150 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 2198601-6
Puh: 050 402 4805

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kirvesmiestyöt Timo Leppälä:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.