Huuhkajantaival 4 A 60200 SEINÄJOKI 050 402 4805

Julkisivu- ja kattoremontti Seinäjoella

Jos olet suorittamassa kattoremonttia Seinäjoella tai Etelä-Pohjanmaan alueella, hanki sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet asennuksineen Timo Leppälältä. Edustan Lapuan Piristeel Oy:n laatutuotteita, joten kauttani saat heidän monipuoliset tuotteensa. Hoidan asennuksen itse kokonaisvaltaisena palveluna ja asennustakuulla.

Asianmukaiset tuotteet katolle

Kattoremontin jälkimainingeissa on aina hyvä huolehtia sadevesijärjestelmien, lumiesteiden, putoamisesteiden ja muiden turvatuotteiden asennuttamisesta. Minulta saat myös piipunpellit ja -hatut laadukkaana työnä. Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaan alueella luotettava tekijä työhön on tietenkin Timo Leppälä - ota oitis yhteyttä ja pyydä tarjous!

 • pelti- ja tiilikatot
 • piipun pellit ja hatut
 • puolipyöreä sadevesikouru
 • seinä- ja lapetikkaat ym. kattoturvatuotteet
 • lisälämmöneristykset
 • paneloinnit
 • rakennuspellit, myös suuretkin erät

Teetä julkisivuremontti ajoissa

Julkisivuremontti vaatii tekijältään eri rakennustapojen ja -menetelmien sekä eri aikakausien rakenteiden monipuolista tuntemusta. Teen julkisivuremontit ammattitaidolla asiakkaan tarpeiden ja rakenteiden kunnon mukaan. Ajoissa tehty julkisivun kunnostus on edullisempi, koska rakenteita ei tarvitse uusia kokonaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa

Onko remontti ajankohtainen?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kirvesmiestyöt Timo Leppälä
Puolukkaviita 2-4 A 2
60150 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 2198601-6
Puh: 050 402 4805

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kirvesmiestyöt Timo Leppälä:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.