Ikkunaremonttia Seinäjoella

Ikkunaremontti on viisainta teettää aina kokeneen ammattilaisen avulla.  Kirvesmiestyöt Timo Leppänen onkin oiva valinta työhön Seinäjoella tai Etelä-Pohjanmaan alueella, sillä näin saat samalla kertaa markkinoiden laadukkaimmat tuotteet ja kokonaisvaltaista palvelua. Helppoa, eikö totta? Teen ikkuna- ja oviremontit omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin.

Laatutuotteet asennuksineen

Edustan kotimaista, laadukkaista tuotteistaan tunnettua Pihlaa. Myyn ja asennan Pihlan ikkunat kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille kotimaisella ammattitaidolla ja aidolla asennustakuulla. Jos sinulla on tarvetta ikkunaremontille, ota rohkeasti yhteyttä! Kauttani saat täysvaltaiset ikkunaratkaisut myynnistä asentamiseen.

Oviremontti takuutyönä

Tuntuuko eteisessä vetoa? Pitäisikö vanha ulko-ovi korvata uudella? Seinäjokelainen Kirvesmiestyöt Timo Leppälä on erinomainen valinta oviremonttia tekemään, sillä saat samasta osoitteesta sekä uuden oven että asennustyön kunnon asennustakuulla. Timo edustaa kotimaisten markkinoiden laatunimeä, Pihlaa. Pihlan ulko-ovet ovat suomalaista laatua, aivan kuten Timon suorittama asennustyökin. Siksi molemmilla on oma takuunsa.

Ovi vaihtoon Timon avulla

Älä itse hikoile oviremontin takia - anna Leppälän Timon hoitaa homma puolestasi! Ota rohkeasti yhteyttä  ja pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta oviremontista, johon kuuluu uuden oven ohella myös kokonaisvaltainen asennustyö vanhan oven poistoineen.

Suosittele meitä

Onko remontti ajankohtainen?